Artikler

og nyttige links er ikke alt, hvad vi har at tilbyde med artikler om alt fra hækkeklipper til græsslåmaskiner . Vores udvalg af artikler vokser hele tiden, efterhånden som vi bliver bedre informeret om, hvad vores kunder har brug for. Vi bestræber os på at give dig de bedste tilgængelige oplysninger, så du kan træffe en informeret beslutning og købe det rigtige produkt til dine behov.

Derudover samarbejder vi med mange danske webshops, som har et bredt udvalg af produkter i deres butikker. Fra disse store udvalg udvælger vi nøje de varer, der er mest relevante og egnede til vores danske kunder. Vores mål er at tilbyde et omfattende udvalg af produkter fra vores samarbejdede webshops, så alle kunders behov kan opfyldes hurtigt og bekvemt

Vi ønsker at sikre, at det er en behagelig oplevelse at handle på vores hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer om vores produkter eller tjenester. Vi er altid klar til at hjælpe dig på enhver måde, vi kan! Tak, fordi du vælger os som din go-to kilde til alt, hvad der har med haveredskaber og -udstyr at gøre

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Michael Handyman er et hus- og havefirma, der hjælper dig med at passe på dit hjem. Vi har et team af erfarne fagfolk, der kan hjælpe med alle opgaver, lige fra havearbejde til rensning af tagrender. Vi fokuserer på at yde god kundeservice og bliver af vores kunder vurderet som byens bedste handyman. Med vores faste servicebil er vi i stand til at yde service til både boligejere, Virksomheder og pensionister i Odense.

Numerologi & Coaching er en forretning med god hjerteenergi, hvor jeg har et dybt ønske om at lave højvibrerende navne med numerologi, for dem der ønsker at få et navn der støtter dem bedst muligt. Med udgangspunkt i dine fødselsdato tal, hvem du er som person og dine ønsker, kan jeg lave et numerologisk navn til dig, som vil støtte dig på alle områder i dit liv. Et nyt navn er et kraftfuldt og transformativt energiløft – den bedste gave at give dig selv!

Vi støtter 

Plastik nej tak mærket
Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
SSL mærket støtter kryptering på Internettet
Arbejdsmiljø Mærket
Vand og natur mærket
Reklamer nej tak
Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
AffaldsSortering badge
EtikOnline badge
Vi Holder Afstand badge
Vi hylder mangfoldigheden
SparPåVandet badge
vindenergi strøm
Miljø mærkning
bæredygtig udvikling
Dansk Hjemmeside
Klimavenlig hjemmeside
ligeløn mærket
Reducere-co2
Papirfrit
energi spare
Grøn profil
Grøn energi Mærket
trygt nethandel
Miljørigtig Pakning
Nem nethandel
sikker website
CSR Profil
Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef
mine cookies